Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Aanbod

 

Terug naar Dakhuus
Terug naar Wellness en Pers. Vorming

zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

Remmingen loslaten met EFT

Emotional Freedom Technique

Remmingen komen we allemaal wel eens tegen. Het zit zowel in grote als in kleine dingen. Zowel in het durven opslag vragen aan de grote baas, als het kleine kind (of volwassene) dat plots verlegen wordt als er iemand hem of haar aanspreekt. Ze beperken ons in ons doen en laten. Een manier om deze remmingen los te laten is EFT (emotional freedom technique).

 

\\SECR1A\Dakhuus\Dakdigitaal - foto's en opnames\Cursussen Dakhuus\AV\EFT\golven van de zee.jpg Het is een veilige en rustige benadering, een techniek waardoor je eenvoudig zulke remmingen kunt lossen. EFT is gebaseerd op het feit dat er energie stroomt doorheen de meridianen van ons lichaam. De punten op deze banen gedragen zich als belangrijke krachten in heling en groei van het lichaam. Wanneer deze energiepunten geblokkeerd of uit evenwicht zijn, ervaren wij emotionele stoornissen. Door onmiddellijke behandeling van die blokkades d.m.v. het tikken op een reeks acupunctuurpunten, verdwijnt de bijhorende stoornis of het ongemak die werd veroorzaakt door een storende gedachte.

 

Deze prettige, veilige en zeer krachtige methode is eenvoudig en kan je gemakkelijk van een trauma, fobieën, emoties, … bevrijden. In deze cursus passen we EFT in groep toe: iemand geeft een bepaalde klacht aan die we behandelen. Alle cursisten, ook al hebben zij een andere klacht, doen de oefening mee. Niet alleen lost de klacht van de voorbeeldpersoon zich op, ook bij een andere deelnemer blijkt zijn klacht plots te verbeteren door de oefening mee te doen. EFT werkt vaak waar iets anders niet helpt!

 

Is je leven ontspoord en wil je terug ‘on track’? Overweldigt de wereld je en wil je er meer tegen opgewassen zijn? Heb je hoogtevrees, spinnenangst, rijangst of faalangst en heb je alles al geprobeerd om ervan af te komen? Zit je met een of ander trauma uit het verleden en lig je er soms wakker van?

 

In deze cursus gaan we vooral na hoe remmingen worden opgebouwd, hoe ze evolueren en hoe ze tot uiting komen. Ook de EFT-tool wordt je aangeboden en uitgelegd zodat je er zelf mee aan de slag kan!

 

Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org

Naam cursus Remmingen loslaten met EFT - groep a Remmingen loslaten met EFT - groep b
Code 5470 5660
Start za 14/11/20 za 27/02/21
Aantal lessen 1 dag,
van 09.30 tot 16.00u
1 dag,
van 09.30 tot 16.00u
Bijdrage € 122,00
werkloos € 70,00
€ 122,00
werkloos € 70,00

 

Bijdrage minus € 5,00 voor wie betaalt t.l. 1 maand vóór start van de cursus (niet geldig op werklozenprijs).

Inschrijving

Inschrijving

BELANGRIJK -> noteer de CURSUSCODE, die heeft u zo meteen nodig voor uw inschrijving.


Klik hier om in te schrijven via ons beveiligd formulier.

Alvast bedankt voor de getoonde belangstelling.