Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Aanbod

 

Terug naar Dakhuus
Terug naar Wellness en Pers. Vorming

zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

Door elke mens stroomt levensenergie. Deze stroom kan door stress, emoties, zorgen, verdriet, enz. geblokkeerd raken, waardoor problemen kunnen ontstaan. Reiki kan helpen om deze blokkades op te heffen, zodat de energie weer vrij kan stromen. Een inwijding activeert je zelfgenezende krachten, geeft je betere inzichten en brengt lichaam en geest in evenwicht. Het kan ook helpen de oorzaak van problemen aan te pakken. De energiebanen worden geopend en je eigen groeiproces wordt verder mogelijk gemaakt. De ingewijde ontvangt niet alleen een verhoging van levensenergie (Ki) voor eigen heling, maar kan ook de verbinding met de bron van alle universele Ki of Chi hervinden.

 

Het is precies de inwijding die Reiki zo bijzonder en verschillend maakt van alle andere vormen van handoplegging. Je moet een inwijding ervaren. Niemand weet hoe en waarom de Reiki-inwijding werkt en waarom de combinatie van deze handbewegingen een dergelijk diepgaand effect heeft. Reiki verbindt je terug met je essentie.

 

Er is een nieuwe stroom in de Reiki wereld: van DOEN naar de kwaliteit van ZIJN. Waar vroeger mensen Reiki wilden leren om daarna zelf Reiki behandelingen te kunnen geven, volgen er nu veel mensen Reiki als hulp naar bewustwording, naar bewust(-)ZIJN.

Een reactie uit onze vorige cursus:

“Ik vond de lesdag Reiki 1 zeer goed gegeven. Het was zeer goed voorbereid en gegeven door een zeer gedreven lerares die de materie volledig 'meester' is en alles stap voor stap op een eenvoudige maar gegronde wijze uitlegt".

 

Reiki 1

In Reiki 1 krijg je een Reiki-inwijding (je kanaal wordt open gezet), je leert de zelfhealing, healing op anderen en de groepshealing. Er is een heel stuk theorie maar ook veel praktijk. Na je inwijding ben je ‘healer’ en kan je aan jezelf en anderen Reiki geven, je voelt dat je handen "anders" zijn. Na je Reikibehandeling is alles wat je doet vervuld van Reiki, verrijkt met Liefde. Een reiki-inwijding is een uitzonderlijke ervaring die in je geheugen gegrift blijft. Geef jezelf een geschenk voor het leven en doe mee met deze cursus Reiki!

 

Handig om mee te brengen:

gemakkelijke en voldoende warme kleding, extra warme sokken.

 

Voor startdatum, prijs en inschrijving klik hier

 

Reiki 2 - inwijding

 

Deze cursus richt zich tot wie de eerste graad reiki behaalde en het gevoel heeft verder te willen. Door de tweedegraadsinwijding wordt de mogelijkheid om de Reiki-energie toe te passen, versterkt. De Reiki II-inwijding die je ontvangt heelt op het mentale-emotionele niveau. Je kanaal wordt verder opengezet.

 

Tijdens een intense zoektocht naar genezende energie zag Mikao Usui tijdens een bijzondere meditatie-ervaring vier Reiki-symbolen die verschillende frequenties van helende energie in beweging kunnen brengen. Drie van deze Reiki-symbolen worden aangeleerd in Reiki II.

 

Met de tweede graad leer je ook Reiki sturen op afstand. We leren de verschillende methoden aan om dit te doen. Hiervoor breng je een foto mee van jezelf uit je kindertijd.

 

Handig om mee te brengen:

gemakkelijke en voldoende warme kleding, extra warme sokken, een dekentje.

 

Voor startdatum, prijs en inschrijving klik hier


Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org

 

Cursusinfo

Naam cursus

Reiki 1 - gr.a

(maximum 6 pers.)

Reiki 1 - gr.b

(maximum 6 pers.)

Reiki 2

(maximum 6 pers.)

Code 4714 4999 4864
Start za 01/12/18 za 16/03/19 za 11/05/19
Aantal lessen

1 dag,

van 09.30 tot 16.00u

1 dag,

van 09.30 tot 16.00u

1 dag,

van 09.30 tot 16.00u

Bijdrage € 182,00
werkloos € 146,00
(incl. boek)
€ 182,00
werkloos € 146,00
(incl. boek)
€ 182,00
werkloos € 146,00

 

Bijdrage minus € 5,00 voor wie betaalt t.l. 1 maand vóór start van de cursus (niet geldig op werklozenprijs).

Inschrijving

Inschrijving

BELANGRIJK -> noteer de CURSUSCODE, die heeft u zo meteen nodig voor uw inschrijving.


Klik hier om in te schrijven via ons beveiligd formulier.

Alvast bedankt voor de getoonde belangstelling.