Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Nuttige info:

Zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

Algemene voorwaarden i.v.m. inschrijven en betalen
Een vlot verloop van de inschrijvingen op onze cursussen is erg belangrijk voor de goede service die wij onze deelnemers willen bieden.
Op basis van de betalende inschrijvingen wordt beslist of een cursus al dan niet kan doorgaan of volzet is. 

Inschrijven doe je liefst zo vlug mogelijk.

  • telefonisch of persoonlijk op ons secretariaat (Bredabaan 696, 2930 Brasschaat) - 03/633.1.696
    maandag en donderdag van 13.30 tot 16.30u, woensdag van 17.00 tot 18.30u.
  • per email (info@dakhuus.org)
  • of via de inschrijfstrook op onze website (www.dakhuus.org).

We beschouwen je inschrijving als voorlopig tot de betaling is toegekomen.  Intussen houden we een plaatsje vrij voor een periode van 10 dagen. In die tijd moet de betaling ons bereiken, zoniet behoudt het Dakhuus zich het recht om – zonder voorafgaande verwittiging – jouw reservatie te schrappen. Het wordt geenszins toegelaten dat er de 1e les nog niet is betaald. Betaling van het cursusgeld houdt in dat je instemt met onze algemene voorwaarden.
Het aantal plaatsen is steeds beperkt.  Om de kwaliteit te garanderen moeten we die zekerheid wel inbouwen.

  • Is de groep volzet, dan worden zonder verdere communicatie de oude inschrijvingen geschrapt waarvoor niet tijdig werd betaald. Gezien het Dakhuus vaak werkt met heel kleine groepen is het  essentieel dat deze weinige zitjes ook effectief bezet zijn.
  • Je kan niet binnen de 10 dagen betalen: bel of mail even om je inschrijving te vernieuwen. Zodoende blijft je plaats eenmalig 10 dagen extra gereserveerd.
  • Is je inschrijving recent of oud: annuleer aub als je de cursus niet zal volgen. Dat vermijdt dat je het voorrecht verliest om zonder betaling een plaats te reserveren.
 

Storten doe je op fin.rek. IBAN  BE72 0011 1741 2516   / BIC  GEBABEBB t.v.v. het Dakhuus vzw met vermelding van de cursuscode en naam van de cursist.

Hoe gaan we verder te werk?

Onze boekhouding werkt elektronisch en ontvangt al daags na jouw overschrijving de betaling.  Nu ben je definitief ingeschreven en verneem je een tijdlang niets meer van ons.  Enkele dagen voor de aanvang van de cursus ontvang je een brief, mail of telefonisch bericht met alle praktische gegevens om eerstdaags aan de slag te gaan.  Verneem je niets van ons, neem dan voor alle veiligheid even zelf contact op.

Cursus niet door

Mocht een cursus niet doorgaan, dan trachten we dat uiteraard zo vroeg mogelijk te melden.  Maar dat is zwartkijkerij, want minstens 4 op 5 geprogrammeerde cursussen starten ook effectief.  De kans is dus bijzonder groot dat je aan de slag moet.

Maximum aantal deelnemers
Per cursus is een maximum aantal deelnemers bepaald. Als een cursus vol is, komt jouw naam op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen, dan nodigen wij je alsnog uit.

Wat doen wij met uw persoonlijke gegevens (GDPR-richtlijn)? 

Wie inschrijft, naar een folder vraagt, of gewoon in contact komt met onze organisatie, geeft geheel vrijwillig allerhande persoonsgegevens op.  ’t Dakhuus neemt deze informatie op in een databank, die enkel en alleen door haar vaste medewerkers wordt ingebracht, gewijzigd en geraadpleegd.  Elkeen kan vragen of zij/hij is opgenomen in de databank.  U kan ook vragen data aan te passen, te schrappen of geheel verwijderd te worden.  Meer info over ons privacybeleid vindt u op  http://www.dakhuus.org/content/info/privacybeleid.php

Terugvordering

Je hebt betaald en wenst de inschrijving te schrappen?

  • Tot één maand voor de start van de cursus worden €14 administratiekosten ingehouden, ongeacht de reden van annulatie.
  • Binnen de maand voor aanvang van de cursus is een terugvordering niet mogelijk.

De verplaatsing van lessen door Het Dakhuus naar andere data, naar een andere locatie in Brasschaat of de omliggende gemeenten of wijziging van lesgever, geeft aan de cursist geen recht tot terugvordering van het gehele of een deel van het cursusgeld.

Reserveer voor eventuele inhaallessen enkele data na het einde van de cursus.

Ontving je om de een of andere reden geen startbrief van ons, dan kan dit geenszins recht geven op terugbetaling van het cursusgeld. Wie inschrijft voor een cursus, is op de hoogte van de startdatum van de cursus. Noteer dus zelf goed de startdatum en neem in dat geval zelf even met ons contact op om de laatste cursusinfo hieromtrent te vernemen.

Wordt de cursus door ons geannuleerd (bv. bij te weinig inschrijvingen), dan wordt je cursusgeld teruggestort. Ontving je geen terugstorting, meld ons dit dan even via mail.


Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org