Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Nuttige info:

Zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

't Dakhuus

Ontstaan

Het Dakhuus is einde 1981 gegroeid vanuit de plaatselijke Oxfam Wereldwinkel. Een lokaal initiatief dus, waarbij men op zoek was naar lokalen voor het houden van vergaderingen, vormings- en ludieke activiteiten en dit zowel voor eigen gebruik als voor andere verenigingen. Het bleef echter niet bij vorming van de eigen leden. Wat goed is, moet je uitbouwen!

Intussen is dit dienstencentrum dan ook uitgegroeid tot een verzamelpunt qua vorming en reikt haar aantrekkingskracht tot ver buiten de regio. Het centrum speelt in op de actualiteit en de trends in de samenleving en komt daarmee tegemoet aan de behoeften van velen om hun leven meer zin te geven, door bijscholing in talen, informatica, hobby of algemeen vormende thema's of gewoon om zichzelf te verrijken!

De naam het Dakhuus verwijst naar het oude Vlaamse woord 'huus' waarbij het dienstencentrum een thuis wil zijn voor ieder die zoekt naar een gezellige plaats en een zinvolle vrijetijdsbesteding. Het leggen van sociaal contact en het vertrouwen binnenin de groep zijn dan ook erg belangrijk en iedereen is daarbij welkom!

Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org