Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Nuttige info:

Zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

Locatie
Langs de verbindingsbaan tussen Antwerpen en Breda. Tussen het centrum van Brasschaat en Maria-Ter-Heide.
... of klik hier voor een meer gedetailleerd plan

 

MET DE AUTO VANUIT ANTWERPEN
Autosnelweg : de ring rond Antwerpen eindigt noordwaarts op de E19 richting Breda. Je neemt de afrit nr.5 Kapellen/Brasschaat. Op het einde van die afrit kom je rechtstreeks op de Bredabaan. Je kan niet anders dan rechts afdraaien, richting Brasschaat. Vanaf dat punt rij je nog 6,9 km tot het Vormingscentrum. Volg de Bredabaan richting Wuustwezel. Je komt eerst voorbij de Mercedesgarage (aan uw linkerkant), even verderop aan uw rechterkant is een bowlingcentrum Blue Ball en weer zo'n 300 meter verder, aan je linkerkant is het nummer 696 - 't DAKHUUS.

MET DE AUTO VANUIT HET NOORDEN
De Bredabaan is de hoofdbaan die Wuustwezel verbindt met Brasschaat en Merksem.
Komende via de autosnelweg E19 (Breda-Antwerpen) neem je de afrit Sint-Job-in-'t-Goor, waarna je links de weg opdraait. Aan de derde lichten (bij het Texaco-station) kruis je een drukke baan. Dit is de Bredabaan die je links oprijdt. Na het verlaten van de bebouwde kom van Maria-ter-Heide komt een scherpe bocht naar rechts. Aan je rechterzijde vind je 300 meter verder het DAKHUUS.

MET DE AUTOBUS
Nummer 64.0 en 64.2 van 'De Lijn', stopplaats 'Bethaniëlei' vlakbij het DAKHUUS Bredabaan 696. Voor meer info www.delijn.be.

Wij willen aan onze cursisten vragen 'economisch' om te springen met vervoer. Wanneer er iemand uit je buurt op hetzelfde moment een cursus volgt in het Dakhuus, kan je misschien afspreken om samen te rijden. Verder verzoeken wij, wanneer je les hebt je auto langs de Bredabaan te parkeren, binnen de witte lijnen. Dit om problemen met onze buren en politie te vermijden. Onze parking is voorbehouden voor lesgevers en leveranciers.

Welbedankt.

Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org