Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96

info@dakhuus.org

overzicht
fotos

Nuttige info:

Zie ook

 Schrijf u hier in om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Schrijf u hier uit en u zal onze nieuwsbrief niet langer ontvangen.

Email adres:
   

 

 

Privacybeleid

 

 

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we je weten hoe wij omgaan met privégegevens en hoe wij ons houden aan de geldende wet- en regelgeving.  Het spreekt voor zich dat vzw ’t Dakhuus de Europese Privacywet (GDPR) naleeft, die sinds 25 mei 2018 van kracht is.

 

Welke gegevens verzamelen wij?

Wie inschrijft, naar een folder vraagt, zich opgeeft als kandidaat-medewerk(st)er of gewoon in contact treedt met onze organisatie, geeft geheel vrijwillig allerhande persoonsgegevens op.  Vzw ’t Dakhuus neemt deze informatie op in een databank, die enkel en alleen door haar vaste medewerkers wordt ingebracht, gewijzigd en geraadpleegd. 

Vragen die per e-mail worden gesteld en de communicatie, die daarop volgt, worden door ons opgeslagen.

 

Uiteraard kan u deze gegevens laten aanpassen of verwijderen 

 

Iedereen kan vragen of hij/zij is opgenomen in de databank.  Je kan ook vragen data aan te passen, te schrappen of geheel verwijderd te worden. 

Om informatie niet in verkeerde handen te laten terechtkomen vragen we wel u persoonlijk aan te bieden of een mail te zenden naar info@dakhuus.org (voor het verwijderen vergezeld met een kopij van uw identiteitskaart).

 

Overeenkomstig de wet kan een minderjarige zelf geen toelating geven en wordt deze (t.e.m. 13 jaar) vertegenwoordigd door de ouders.  Voor een minderjarige met onderscheidingsvermogen (vanaf 14 jaar) geven zowel de ouders als de minderjarige hun toestemming. 

 

Beveiliging van jouw en onze gegevens

Wij hebben passende maatregelen getroffen om jouw gegevens en onze apparatuur zo goed als mogelijk te beveiligen. Wij zullen deze gegevens nooit delen met anderen zonder jouw opdracht en/of toestemming.

 

Aanpassen/uitschrijven nieuwsbrief of andere communicatie

 

Om je inbox niet te overladen beperken wij ons tot maximaal 8 digitale nieuwsbrieven per jaar.  Onderaan elke nieuwsbrief staat de mogelijkheid je uit te schrijven en geen verdere nieuwsmailings meer te ontvangen. 

Zo ook kan je ons.ook verzoeken (per eenvoudige mail of post) geen gedrukte folders meer te verzenden (maximaal 4 zendingen per jaar).


Vragen of suggesties?

Wij controleren geregeld of we (blijven) voldoen aan dit privacybeleid. Vragen over dit privacybeleid?  Aarzel niet contact te nemen met:

’t Dakhuus, Bredabaan 696, 2930 Brasschaat
03-633 16 96,
info@dakhuus.org