Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96
Ma en do 13.30-16.30u
Wo 17.00-18.30u

info@dakhuus.org

overzicht cursussen
fotos
 
 

Nieuwsbrief online lezen: klik hier

 

 

zin om mee te werken

 

zie ook

 
 

 

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Email adres:
   

 

 

Ontdek ons volledig aanbod
door bovenaan deze pagina te klikken
op de gewenste rubriek

  

 

Voor uw cursuskeuze: klik geheel bovenaan op de gewenste rubriek


zaterdag 5 SEPTEMBER

INFODAG TALEN en PC

13.30u.-16.30u.

Op de infodag zullen de gebruikelijke veiligheidsmaatregelen gelden: mondkapje en minstens 1,5 meter afstand bewaren.  Er mogen tot 100 personen aanwezig zijn, maar meer dan 50 hebben we - op hetzelfde moment - nog niet meegemaakt.  Alles wordt immers gespreid over een periode van 3 uren.  Alles is overigens verspreid over een terrein van 1 hectare.

In deze uitzonderlijke tijden is het gros van de taallesgevers aanwezig, maar enkelen bevinden zich nog in het buitenland. Ter plaatse organiseren wij die namiddag met elk van hen hen een videochat zodat zij u toch te woord kunnen staan en u helpen bij b.v. uw niveaukeuze, de inhoud en de lesmethode.

Wacht echter niet te lang met inschrijven, want sommige groepen zijn haast volzet.

 


Het volledige aanbod cursussen
SCHOOLJAAR 2020-2021
staat nu online !


Indien ingeschreven en betaald minimaal 1 maand vóór de start van de cursus

5 EURO VROEGKORTING (*)


(*) Niet geldig voor kidsgroepen en niet geldig bij cursusbijdragen beneden 100 euro.

Deze korting is niet cumuleerbaar met de zgn.werklozenkorting, noch met een andere speciale actie, noch met een andere vroegkorting.


 

E-MAIL DAKHUUS IS GEEN SPAM


Gemaild of ingeschreven via de website, maar binnen de 48 uren geen antwoord of bevestiging ontvangen?
Kijk dan zeker even in uw SPAM-FOLDER <ongewenste mail>, en voeg @dakhuus.org toe aan uw VEILIGE AFZENDERS via deze link


Voor andere nieuwtjes, klik hier


NIEUWSBRIEF

Klik hier om de laatste nieuwsbrief te lezen!

 

’t Dakhuus vzw respecteert uw privacy. 
Hoe doet ze dat?  Wat zijn uw rechten? 

Klik hier
om te bekijken hoe ’t Dakhuus
dde GDPR-privacywetgeving in de praktijk brengt.

 

 

TAALFOLDER - 2020-2021

Klik hier om deze folder te bekijken


CURSUSSEN HERNEMEN NU

(UPDATE 10 augustus 2020)

 

Vanaf maandag 17 augustus hernemen veel groepen de reeks, die reeds één of meerdere lessen achter de rug hebben.  Niet alle groepen starten die week, maar - zoals reeds meegedeeld - één of meerdere weken later.

Weet u niet waar, wat, hoe?  Geen nood.  De laatste info, die wij u persoonlijk verstrekten, blijft onveranderd gelden. Enkele dagen vóór de start van de cursus ontvangt u per e-mail nogmaals een herinnering. 

Net zoals er 100 mensen aan een evenement kunnen deelnemen mogen er bij de cursussen (vanwege de Nationale Veiligheidsraad) groepen van maximaal 10 doorgaan: die mensen hoeven niet tot uw bubbel van 5 te behoren.

Mochten er grotere groepen zijn, dan worden deze ontdubbeld (in 2 aparte groepen).

Alle veiligheidsvoorwaarden zijn vervuld. We garanderen overal minimaal 1,5 meter afstand en alle deelnemers en lesgevers zijn verplicht op het gehele terrein mondmaskers te dragen: betoon uw medecursisten dat respect.  Als organisatie zullen we daarop bijzonder streng toezien.

De bar blijft voorlopig gesloten, want daar kunnen we niet vermijden dat groepen samenstromen.  Totdat de bar mag heropenen nodigen we u uit zelf drankjes mee te nemen en voldoende te drinken.

Tevens is het zo georganiseerd dat u naar de toiletten gaat via de achterdeur van de keuken, aldaar (op afstand) aanschuift en via de grote voordeur het pand terug verlaat.  Van buitenaf mag u niet binnen via de voordeur: u gaat rechtstreeks naar het leslokaal. Is uw leslokaal in het hoofdgebouw komt u eveneens binnen via de keuken.

Deze week zijn we enkel telefonisch bereikbaar

op woensdagen van 17 uur tot 18.30u. 

Vanaf 17 augustus zijn we opnieuw fysiek en telefonisch bereikbaar

op maandagen en donderdagen van 13.30u. tot 16.30u.;

alsook op woensdagen van 17 uur tot 18.30u.

 

VAKANTIEREGELING

(UPDATE 29 juni 2020)

 

Tot 16 augustus telefonisch enkel bereikbaar

op woensdagen van 17 uur tot 18.30u.

Vanaf 17 augustus terug fysiek en telefonisch bereikbaar

op maandagen en donderdagen van 13.30u. tot 16.30u.;

alsook op woensdagen van 17 uur tot 18.30u.

 

TERUG OP DREEF !

(UPDATE 29 juni 2020)

 

Alle groepen hebben nieuws gekregen over de verderzetting van hun lessenreeks .

De meeste groepen hernemen in augustus of september, maar er zijn ook flink wat groepen heropgestart vanaf 15 juni jl.  Ziehier enkele sfeerbeelden: http://www.dakhuus.org/content/info/dakhuus-corona.php.

Intussen lopen de nieuwe inschrijvingen vlot binnen.  Reserveer tijdig je plaats.  Wie bovendien inschrijft én betaalt minimaal 1 maand voor de start van de cursus mag 5 euro vroegkorting (*) meteen in mindering brengen.

(*) Niet geldig voor kidsgroepen en niet geldig bij cursusbedragen beneden 100 euro.  Deze korting is eveneens niet cumuleerbaar met de zgn. werklozenkorting, noch met enige andere speciale actie, noch met een andere vroegkorting.

 

NIEUWS OP KOMST !

(UPDATE 6 juni 2020)

Ten laatste 14 juni e.k. hebben alle cursisten nieuws ontvangen i.v.m. de groep(en), waarvoor zij dit schooljaar staan ingeschreven en die nog niet voltooid of gestart waren.

Al deze cursisten zullen in de loop van deze week via mail en/of sms op de hoogte gesteld worden.

Zoals u weet zijn de lessen reeds enige tijd opgeschort ingevolge een beslissing van de Federale overheid m.b.t. het Covid-19 virus.

4 & 5 juni was er overleg tussen de cultuursector en de bevoegde Minister over de versoepelingsmaatregelen.  Daardoor weten we nu (ongeveer) wat kan en wat (voorlopig) nog niet.  Nu ook de zomermaand juli in het verschiet ligt, wachten we dan ook niet langer meer om onze cursisten te informeren.

De komende dagen beslissen we groep per groep wat de beste mogelijke oplossing is.  Uiteraard kunnen we de klok niet terugdraaien en de lessen verderzetten op de initieel geplande data.

Met de begeleid(st)ers hebben we enkele weken geleden reeds overlopen wat wel en niet mogelijk is de komende maanden.  Nu gaan we met hen tot een definitieve oplossing komen.

Het gaat over bijzonder veel groepen en vele, vele deelnemers.  Al het nieuws communiceren vraagt enkele dagen, maar 6 medewerkers geven het beste van zichzelf zodat iedereen volgende week op de hoogte is gesteld.

We waren de afgelopen maanden aangenaam verrast hoe onze cursisten deze ongewone periode hebben doorstaan en bovenal veel begrip getoond hebben.  Dank daarvoor!

We hopen dan ook stellig dat zoveel mogelijk deelnemers onze beslissingen appreciëren.  Helaas gaan we niet iedereen tevreden kunnen stellen.  Meerdere mensen, meerdere meningen ... maar helaas is er slechts 1 uitweg mogelijk. Een oplossing voor elkeen (op maat) ware ideaal, maar dat is helaas onbegonnen werk.

Maar we zijn er wel van overtuigd dat we in onze besluitvorming de cursisten boven de organisatie stellen en veiligheid onze eerste prioriteit is.

Tot 15 juni zijn wij enkel telefonisch bereikbaar op woensdagen van 17 uur tot 18.30 uur.  Daarna zijn wij eveneens telefonisch bereikbaar op maan- en donderdagen van 13.30 tot 16.30u.
Opgelet : het onthaal zelf is gesloten.
Maar bedenk wel dat klachten en bemerkingen best via e-mail geformuleerd worden.  De mensen op het onthaal noteren wel de inschrijvingen en binnengekomen vragen, maar uzelf kan dit het best onder 'woorden' brengen.


Zorg in deze tijden van Corona goed voor uzelf en de mensen rondom u.  We rekenen er ook stellig op dat al onze cursisten de veiligheidsvoorschriften van de overheid dit en volgend schooljaar tot in de puntjes zullen naleven, zoniet zullen we onverbiddelijk moeten optreden.  Niet dat we dit graag zouden doen.  Maar met cursisten van 15 tot 90 jaar mogen we geen enkel risico nemen.  Nogmaals: veiligheid staat voorop.

Inmiddels staat ook het nieuwe schooljaar 2020-2021 online.  Wacht niet te lang met inschrijven, want vanaf 1 juli schrijven opnieuw vele nieuwkomers in.  Verzeker u nu al van een plaats en geniet bovendien van de grote vroegkorting (zie hiernaast).


Alvast hartelijk dank voor uw begrip en geniet ervan dat het 'abnormale' langsom meer uit ons leven verdwijnt !

Met vriendelijke groeten,

Marc Vanden Ameele, voorzitter.

 


 

 

 

 

 

Tot één dezer in ons ‘huus’.

't Dakhuus team.