Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Tel: 03 633 16 96
Ma en do 13.00-17.00u
Wo 17.00-18.30u

info@dakhuus.org

overzicht cursussen
fotos
 
 

Nieuwsbrief online lezen: klik hier

 

 

zin om mee te werken

 

zie ook

 
 

 

Email adres:
   
Voornaam:
   
Achternaam:
   
Interesse:
   


Email adres:
   

 

PRIKBORD

 

 

BRASSCHAAT - Werken op de Bredabaan !
De aannemer start op 18 maart met de laatste fase van de rioleringswerken op de Bredabaan. De werken vinden plaats tussen Heislagsebaan en Prins Kavellei en duren tot midden april.


De voorbereidingen starten op 11 maart. De rijstrook richting Antwerpen wordt ingenomen tussen Heislagsebaan en Prins Kavellei. Verkeer kan de werf wel passeren via tijdelijke verkeerslichten. Op 14 april moet alles klaar zijn. Moest het nodig zijn wordt er ook ’s avonds en in de weekends gewerkt.

Tijdens de werken is er alleen eenrichtingsverkeer mogelijk richting Antwerpen. Het doorgaande verkeer richting Wuustwezel wordt omgeleid via Miksebaan/Pauwelslei en Augustijnslei/Lage Kaart/Guyotdreef. Er komen ook tijdelijke verkeerswijzigingen ter hoogte van Prins Kavellei en de Borrekenslei. Zo kan je vanuit de Borrekenslei alleen nog links de Bredabaan oprijden. Verkeer op de Bredabaan richting Antwerpen mag de Borrekenslei niet indraaien. Verkeer op de Bredabaan richting Wuustwezel wordt verplicht de Borrekenslei in te draaien. De Prins Kavellei wordt enkelrichting van Bredabaan tot De Mortel.

De snelheid wordt ook beperkt en zwaar verkeer boven 3,5 ton wordt ook gevraagd om te rijden. Fietsers en voetgangers kunnen altijd veilig in twee richtingen voorbij de werken. Alle lijnbussen volgen de omleiding via Miksebaan. De haltes op de Bredabaan tussen Augustijnslei en de Borrekenslei worden tijdens de werken bijgevolg niet bediend.

 

 

Weerbericht

Alle cursussen gaan deze week door zoals gepland.

Op maandag 11 december 2017 waren er zeer uitzonderlijk geen avondlessen (en kon je dat hier meteen na de beslissing lezen).  Normaliter komt de vervangles op de eerstvolgende maandagavond na de reeds geplande data.  Hou wel rekening met de kerstvakantie: daardoor is de vervangles van "Klussen in huis" op 8 januari 2018.

 

Geen elektriciteit?

Wellicht is het allemaal wat overroepen, maar misschien komt het er ook van: afgesloten worden van de elektriciteit.

Zodra we daarvan op de hoogte zijn, verschijnt het hier op het prikbord.

Sommige lessen beginnen dan ietsje later.  Mocht de aangekondigde onderbreking de les te fel in de war sturen, dan sluiten we niet uit dat de les komt te vervallen.

Twijfel je?  Dan kom je het hier te weten: googel op <prikbord dakhuus>.  Staat hier niets speciaals vermeld, dan gaan de lessen gewoon door, zoals gepland. 

 

Openingsuren onthaal

Maandag en donderdag van 13 tot 17 uur; woensdag van 17 tot 18.30 uur.

Opgelet!  Van 6 juli tot 15 augustus geldt de zomerregeling en zijn wij enkel geopend op woensdagen (17.00-18.30u.).  E-mails en inschrijvingen worden in die periode minstens 1 maal per week behandeld.

 

 


Klik op één van de gewenste onderwerpen in de linkerbalk hiernaast voor meer gedetailleerde informatie.

 

Vragen of suggesties?
Stuur ons gerust een mailtje: info@dakhuus.org