Meldingspunt voor lesgevers - medewerkers - bestuurders
 Klik hier om deze pagina te sluiten en terug te keren naar de website

Meldingspunt voor lesgevers...
Heb je zelf heel wat te vertellen en een bagage aan kennis die je wenst te delen met onze cursisten, dan horen we dat graag. Het Dakhuus is immers continu op zoek naar nieuwe lesgevers en thema's.
Enthousiasme en deskundigheid in het gekozen thema staan daarbij centraal, terwijl diplomaís van minder belang zijn.

Meldingspunt voor medewerkers...
Heb je nog enkele uurtjes vrij en wens je die te vullen met vrijwilligerswerk, wij kunnen vaak een helpende hand gebruiken. Laat ons even weten of je administratief of ander werk kan doen en op welke momenten van de week, dagen en uren, dat je dit eventueel zou willen doen.

Zin om mee te besturen...

De Algemene Vergadering en het Bestuur bepalen het beleid in het Dakhuus. Zin om mee te besturen, vul dan onderstaand formulier in:

Naam*

Voornaam*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Telefoon
Fax

Email*

Vermeld hier kort rond welke thema's je lessen/lezingen kan geven:
   
Omschrijf hier je ervaring:
 
Waar ben je bereid les te geven?

Brasschaat
Provincie Antwerpen
Provincie Vlaams Brabant
Provincie Limburg
Provincie Oost-Vlaanderen
Provincie West-Vlaanderen
Al gelijk
 
Dit wou je nog even aan ons kwijt!
 
Ken je in dit verband andere interessante personen of organisaties, geef hieronder dan even hun naam, telefoonnummer en contactpersoon door en vermeld welk thema zij behandelen.
 
                 *Deze velden moet je verplicht invullen

 

 
Alvast bedankt voor de getoonde belangstelling.
 
Wat doen wij met uw persoonlijke gegevens (GDPR-richtlijn)? Wie inschrijft, naar een folder vraagt, of gewoon in contact komt met onze organisatie, geeft geheel vrijwillig allerhande persoonsgegevens op. ít Dakhuus neemt deze informatie op in een databank, die enkel en alleen door haar vaste medewerkers wordt ingebracht, gewijzigd en geraadpleegd. Elkeen kan vragen of zij/hij is opgenomen in de databank. U kan ook vragen data aan te passen, te schrappen of geheel verwijderd te worden. Om informatie niet in verkeerde handen te laten terechtkomen vragen we dan wel u persoonlijk aan te bieden of een mail te zenden naar info@dakhuus.org met een kopij van uw identiteitskaart. Het spreekt voor zich dat ít Dakhuus vzw de Europese Privacywet (GDPR) naleeft.